dimecres, 7 de setembre del 2011

Ulls nous


Aquests dies està fent unes postes de sol precioses, és un autèntic plaer caminar durant les últimes hores de la tarda per la ciutat amb un sol baix i daurat que t'il·lumina i et fa veure amb uns ulls nous els carrers de sempre. Passa airet, i quan et pares als semàfors, un cop de vent et fa treure la calor del cim i et fa volar la camiseta mentres t'acaricia el cos. Està fent uns dies agradables i amables que fan enamorar-te de la ciutat a cada instant. El ritme normal ja ha tornat i els carrers tornen a estar poblats i plens de gent i vida. I com que les escoles encara no han començat es poden veure moltes famílies passejant amb els fills, grups de joves i gent gran que aprofita que ja fa menys calor per estirar les cames cap al vespre.  

Una tarda qualsevol t'adones que la màgia segueix intacta, que la por a la rutina no existeix quan cada dia una llum nova et permet veure amb ulls nous els llocs de sempre i tornar-te'n a enamorar, cada dia.

23 comentaris:

  1. El joc de les llums sempre és màgic, i amb l'afegit de mirar-les amb bon ulls, la màgia es dobla!
    No reconec aquest bocí de barcelona...on és?
    Una abraçada, entusiasta!

    ResponElimina
  2. Saps, cada cop que obro un post teu jugo a endevinar d'on és la foto. Sovint ho expliques després, però no és el cas d'avui. És la Diagonal això, oi? A l'alçada de l'hotel Hilton, si no m'equivoco. Sort que les poses fàcils.

    Avui he estat a la ciutat, però pel centre. Anava amb un objectiu clar, que era comprar llibres, així que no m'he fixat massa en res. Me la sento tan meva que no necessito fixar-m'hi per sentir-me a gust. Llàstima haver-ne de marxar després.

    ResponElimina
  3. Hola!
    En Barcelona tenemos la suerte de disfrutar el amanecer desde el horizonte del mar y el atardecer en las montañas, son momentos mágicos.
    Un saludo.

    ResponElimina
  4. Jo també he pensat que era la Diagonal...

    Una foto preciosa, amb aquesta llum encisadora del capvespre. Qualsevol s'enamora així! :)

    Que tinguis un molt Bon dia!

    ResponElimina
  5. Ai la marinada, com la trobo a faltar! aquí a Reus, o no fa vent o fa una mestralada que fa por :-P

    És l'encant del mes de setembre... sota la teva mirada sempre positiva. És maco saber trobar coses boniques a cada cantonada ;-)

    ResponElimina
  6. Barcelona i els carrers ple de gent... *________*

    ResponElimina
  7. Són aquests els últims esclats de l'estiu que se'n va. Besllums de tardor en la cabellera de la ciutat.

    ResponElimina
  8. Qualsevol esdeveniment és important si l'ho expliques tu¡ Una abraçada

    ResponElimina
  9. ¡Qué precioso!
    Es lo que tiene este mes tan mono que es septiembre.

    Miles de cariños para ti, encanto :D

    ResponElimina
  10. Molta gent té por a la rutina, però és impossible que dos dies siguin iguals, sempre hi haurà matisos que els faran únics i irrepetibles. I sí, la llum és molt important a la vida, com la màgia. :)

    ResponElimina
  11. la llum de la tardor és de les millors de l'any...
    amb les teves fotos m'estàs recordant una Barcelona que se m'havia oblidat! gràcies

    ResponElimina
  12. Con esta luz que nos muestras y las situaciones que describes es un placer enorme pasear sin prisas por las calles de Barcelona y disfrutar de la ciudad con todos los sentidos

    Abrazos y bon cap de setmana

    ResponElimina
  13. Ets una romàntica! m´encanta que ensenyis Barcelona darrera el sedàs d´aquesta llum de setembre. Em fas venir ganes de baixar i mira que fa mesos, què dic, més d´un any que no vinc.

    petons!

    ResponElimina
  14. Moltes gràcies a tots i totes pels vostres comentaris! Que tingueu un bon cap de setmana! He canviat la foto així podeu veure una altra foto d'aquella mateixa tarda, que feia una llum preciosa, espero que us sembli bé…una abraçada!

    FANALET, tal com han dit en XeXu i la Carme és la Diagonal. Mirar-se les coses amb bons ulls, sempre fa que encara sapiguem veure més la bellesa del que ens rodeja.

    XeXu, chapeau! Oiii tan que no t'equivoques, tu que també t'estimes molt Barcelona no podies fallar. Quan vaig llegir el teu comentari em va fer molta gràcia perquè jo aquella tarda també vaig estar comprant llibres, però no a l'fnac del centre, a un altre! Bé, més ben dit llibre, només me'n vaig comprar un, però un que en tenia moltes ganes i que m'està encantant! Ja miraré de posar-ne de més complicades que de tant fàcil em passo...

    APU, tanto el amanecer como el atardecer son preciosos y si hay montaña y mar aun más. A disfrutarlos al máximo!

    CARME, sí, tu i en XeXu ho heu vist de seguida. Un professor meu del cole ens deia que quan quedéssim amb algú que ens fes tilín, ho féssim al capvespre, perquè la llum està tan maca que fa semblar-ho tot més bonic. Em sembla que tenia raó!

    ASSUMPTA, és que és molt agradable aquesta ventolina que et fa volar els cabells, però que tampoc et fa anar de tort com el mestral o la tramuntana. Encara que una bona mestralada també deu anar bé, perquè se'n dugui tot allò negatiu que se'ns ha posat a sobre i fer-ho fora!

    MARIA, què volen dir els signes que has posat? que cadascú pot dir de què està ple el carrer?

    NOEMOZICA, podria ser, amb los àrbres, en té un cert aire, però és la Diagonal…

    JORDI, gràcies per aquestes paraules tan boniques. Tu fa poc vas parlar dels besllums i és que realment són preciosos.

    JUAN, moltes gràcies! No era un esdeveniment important, pero sí un dia qualsevol amb una llum fantàstica.

    SIBERIANA, quina manera tan mona de dir-ho, el setembre és un mes molt agraït!

    NO DECIR, bé, no sé si tot és perfecte, hi ha moltes coses que cal canviar, però sí que hi ha moments ben normals que són senzillament perfectes. Gràcies per passar, benvinguda!

    FILADORA, cada dia tot és nou, torna a començar. Per molt que ho intentem no hi ha cap instant a la vida que sigui igual, la vida és un renéixer i morir constant. Transformació, fluidesa…

    PERÒQUÈDIUS!, ara ens esperen uns mesos molt agradables, el sol encara escalfa i tenim moltes hores d'una llum molt càlida. Gràcies a tu Xavier!

    JAVIER, gràcies! Doncs aprofitem el cap de setmana per passejar sense presses per aquesta ciutat tan bonica que tenim!

    PAÍS, heheh...quina vergonya..potser sí que tens raó i sóc una romàntica! Quan rondava els 15, 16, 17, feia veure que no, ara que ja he crescut suposo que hi ha coses que se'ns noten massa i tampoc té massa sentit fer veure que no! Més d'un any? Doncs va, anima't i baixa, que ara ja no hi ha gaires turistes!

    ResponElimina
  15. Ben cert, amb la posta els carrers prenen una altra atmòsfera ( no aconsegueixo endevinar de quin lloc es tracte)

    salut i peles

    ResponElimina
  16. La descripció encisadora d'un horabaixa, m'encanta! Has fet que em tornin les ganes de visitar la ciutat...

    ResponElimina
  17. M'agrada molt, aquesta llum daurada! Avui ens explicaràs com està Barcelona per la Diada? Va, va, va,... que no hi podré ser!

    ResponElimina
  18. els símbols vol dir algo tipus me mata o coses aixina...
    el que vull dir al meu comentari és que Barcelona plena de gent pel carrer ha de ser fascinant :)

    ResponElimina
  19. Aquests dies a Menorca he vist unes poses de sol increïbles, me n'alegro molt que tb hagin estat tan precioses aquí.
    Em van dir que demà serà la lluna plena més bonica de l'any, espero poder-la baixar a veure a la platja!!! ens faràs una foto?

    ResponElimina
  20. GREGORI, benvingut! La foto està feta a la Diagonal una mica abans d'arribar als Jardins Soldevilla i a la botiga de Vodafone. :)

    XICARANDA, moltes gràcies! La trobo molt maca la paraula horabaixa, a les illes teniu una paraules que m'agraden molt, amb una sonoritat molt dolça.

    YÁIZA, oh benvinguda! Ja vaig veure que encara que no estiguessis aquí per la Diada, vas celebrar-la tal i com toca, ben fet!

    MARIA, hehehe, quin embolic! Em refeiria a *________* , després ja vaig entendre que devia ser la teva firma! :)

    RITS, homeee no es poden comparar les postes de sol que tu deus haver vist a Menorca amb les que poguem haver tingut aquí, on vas a parar, a Menorca són molt més espectaculars, amb l'aigua tan neta i aquells paisatges idílics! Aviam si la meva càmara es porta bé i fa una foto de nit que no quedi tota borrosa o fosca…ja em diràs si tu n'has pogut fer alguna de ben nítida, que disfrutis la nit i sobretot, la lluna!

    ResponElimina
  21. Pilarin!! quin bloc més macu! Ja havía passat algún cop però sense saber que la autora eras tu!! Ara encara m'agrada més! Com sempre t'he dit ets auténtica! Un petonás gegant!!

    Guapa!

    Mar.

    ResponElimina