dimecres, 16 de novembre del 2011

Instants de tardor


Barcelona arremullada. Terres molls i plens de fulles estovades. Botes d'aigua i paraigües multicolors. Llums de Nadal ja col·locats, però encara apagats. Primeres bufandes i gorros amb borles. Matins clars i vespres foscos. El fred encara s'està comportant força, gràcies. I Barcelona, segueix igual d'especial, fins i tot molla, sota els efectes de la pluja. Per fi, tardor en estat pur. Ha arribat tard, però ja la tenim aquí. Ara, a calçar-se unes bones botes i a esquivar bassals o a trepitjar els més inofensius expressament, vosaltres direu. Bones pluges i bona tardor.

27 comentaris:

  1. Sí, una tardor tardana, plujosa i esperada. Una tardor romàntica.

    ResponElimina
  2. Barcelona és tan especial, que llueix maca en qualsevol ocasió... Es posi el que es posi, tot li queda bé. Aquest vestit de pluja i fulles li escau genial... tot, tot sembla fet a mida especialment per a ella... i és que és preciosa! ;-)

    ResponElimina
  3. Com la mainada, a trepitjar bassals!

    Bona pluja, bona tardor i bona nit, Barce!

    ResponElimina
  4. La tardor és magnífica. Aquests dies molts poseu fotos amb motius tardorencs i els colors m'encanten. I a la ciutat també és maca, no cal anar al bosc. Una mica massa de pluja pel meu gust, però comença a fer fresca, i això m'agrada. Per fi...

    ResponElimina
  5. Em sorprèn una mica el temps que us està fent per allà. Ploure i vinga ploure! Aquí la tardor, de moment és alguna cosa més seca i foooorça més freda. De fet, el temps que tenim és ben bé el de l'hivern a Barcelona. No sé com evolucionarà, això!

    En tot cas, tens tota la raó del món. Els colors de la tardor són preciosos, i tan la ciutat, com els parcs, com els boscos són genials.

    ResponElimina
  6. A mi m´agrada tot d´aquesta tardor, que plogui, que de moment la temperatura aguanti, les fulles, els carrers... El que em molesta són els llums de Nadal penjats tan aviat i les tales severes que perpetren a alguns pobres arbres. Com si volguessin estalviar-se de recollir fulles i el plaer de veure-les a terra, com si volguessin passar pàgina ràpidament d´aquesta estació fenomenal i entrar de caps ala voràgine nadalenca.

    Bon dia Barcelona!

    ResponElimina
  7. La fotografia és preciosa, reconec que l'estora de fulles caigudes i el terra mullat i ple de basals té el seu què...però que pari de ploure...ja en tinc prou de pluja!

    ResponElimina
  8. A mi m'agrada molt Barcelona, però prefereixo anar-me'n el cap de setmana, encara que soni burgès! Necessito caminar envoltada de natura de tant en tant, i si hi ha bolets, millor.

    ResponElimina
  9. definitivament jo soc un home d'estiu, res de botes d'aigua i paraigues, visca els patalons curts! tan de bo pogués hivernar...

    ResponElimina
  10. m'encanta la tardor, tot i que amb la pluja es veu molt grisa la ciutat! pero es preciosa igualment!:)

    muaaa

    ResponElimina
  11. Amb el teu permís avui per la tarda m'he calçat les vambes de còrrer i he pujat fins al Castell de Monjuïc (i he baixat eviedentment). Tot un plaer! No plovia, però còrrer sota la pluja és genial!

    ResponElimina
  12. Oh! És una foto preciosa! La llum artificial acaba donant els colors més propis de les llums de tardor. Ara sí que, mica en mica, sembla que va refredant la cosa.... ara, la pluja ja podria parar una miqueta no?

    ResponElimina
  13. Somorta llum i reflexos vigorosos.
    Gran imatge de l'autèntica tardor a ciutat, tan acollidora, però amb colors de nostàlgia.

    ResponElimina
  14. Quan voltes una mica pel món te n'adones: a Barcelona no fa mai fred

    càlida remullada

    ResponElimina
  15. ohhh!!! mirant la foto em vénen moltes ganes de venir a Barcelona. Uns colors preciosos, i amb la pluja, tot brilla més. És la Rambla Catalunya? El bosc a la tardor és bonic, però la ciutat tb, salta a la vista! :-)

    ResponElimina
  16. M'encanta la tardor i que per fi hagi arribat. La gent es queixa de la pluja i a mi m'estan agradant molt aquests dies. I els cels? els has vist? son preciosos!!!

    Com tb m'agrada molt reconéixer els llocs de la ciutat que fotografies, la Rbla Catalunya, dels passejos més bonics de la ciutat. Abans la baixava molt sovint. N'he perdut el costum i ho hauré de recuperar, em donava alé!!!

    ResponElimina
  17. Jajaja, ¡qué linda bienvenida! Así cualquiera se emociona por que sea otoño.

    Besitos, bellísima.

    ResponElimina
  18. Fins i tot banyada Barcelona està preciosa!

    ResponElimina
  19. M'encanten els colors de la tardor. Són tant càlids. i els terres mullats i aquesta temperatura ja una mica més freda...! :) fantàstic. La trobava a faltar, la tardor. i tot i que a vegades em fa posar melancòlica, val la pena sentir-se així de tant en tant! :)

    ResponElimina
  20. Amo el otoño!!! Me encantaría estar ahí: el clima caluroso y pesado de Buenos Aires me está matando!!! jeje besitos!!

    ResponElimina
  21. El crec-crec de les fulles i la pluja!

    ResponElimina
  22. L'encant de la tardor reflectida en una bella imatge de la ciutat. Quanta bellesa se'ns escapa, de vegades, per no saber mirar-la! Gràcies per mostrar-nos-la des d'aquí, BCN.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  23. El temps de tardor convida a viure més en el teu propi interior. Potser és aquest el seu encant...

    ResponElimina
  24. Només puc dir: FANTÀSTICA FOTOGRAFIA!

    De veres, té una llum sublim; i els colors que han quedat immortalitzats acompanyen d'optimisme l'arribada de la tardor.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  25. Preciosa la foto i la teva descripció...

    ResponElimina
  26. Moltes gràcies a tots i totes!!! Una tardor curta però ben molla...i ja tenim l'hivern aquí. Aquestes setmanes he estat una mica enfeinada i no he pogut voltar per la catosfera...Una abraçada!

    CAS, sí és la Rambla Catalunya, a l'alçada del carrer Aragó. :)

    RITS, cooompletament d'acord. Els cels estaven espectaculars aquestes dies. Preciosos! Llàstima que es fa fosc molt aviat...

    ResponElimina
  27. M'agrada moltissim aquesta foto. Els colors son fantastics. Gràcies.
    Sara M.

    ResponElimina