diumenge, 4 de setembre del 2011

Setembre

Set de viure noves experiències.
Set d'afrontar nous reptes.
Set de fer-ho una mica millor.
Set de seguir descobrint i disfrutant Barcelona, això sempre.

Molta, molta set…aquesta que mai falti. Bon setembre!

I vosaltres, de què teniu set?

30 comentaris:

  1. Al setembre tot torna a començar, oi? Per molts l'any va de setembre a setembre. A veure què ens portarà aquest nou any, o dit d'una altra manera, aquesta temporada.

    Ara mateix no tinc set de massa cosa, però una miqueta de gana ja sí...

    ResponElimina
  2. Jo comparteixo molt i molt les teves:

    set de viure noves experiències
    set de fer-ho una mica millor

    ResponElimina
  3. Tinc set de començar de nou, de vorer a tots els meus amics. De descobrir el que vull en aquest últim any de batxiller...

    ResponElimina
  4. Jo tinc set d'aprofitar i no deixar perdre l'oportunitat que tinc entre mans, set d'aprendre molt i molt!


    Aquesta me la sé... Plaça Catalunya, uee! Si no conec això de Barcelona, pleguem veles...

    ResponElimina
  5. Les que has posat tu estan genials!! :-))

    Hi ha moments que és com començar una llibreta nova, amb totes les pàgines en blanc... la mirem i diem "va, a omplir-la bé!!" ;-))

    ResponElimina
  6. ¡De vivir! ¡De amar!
    Pues eso: que la sed se nos quede siempre, ¿no?

    Miles de besitos, cariño :D

    ResponElimina
  7. Tenc set de gairebé les mateixes coses que tu, però de totes elles en destacaria una: set de fer-ho una mica millor...

    Ah, m'he estat passejant pel teu blog, m'agrada...!

    ResponElimina
  8. Tinc set de viure, però una set tranquil·la, d´anar trobant-li el gust a cada glop.

    Bon setembre i bona set.

    ResponElimina
  9. A mi BCN també m'enamora! Vinc des del País Secret, de la País.

    Molt boniques aquestes fotos, són de les que tenen ànima...

    Una pregunteta, estàs contractada per part del departament de promoció del nostre ajuntament?? Ha, ha, ha, ha, ha! És broma, és broma... Tot i així, mai descartis la possibilitat...
    :)

    Petonets de la part d'una altre barcelonina de naixement i de cor,

    Àmber
    P. D.: Saps? Et "Segueixo" des de ja per no perdre'm cap actualizació teva, cap meravellosa foto...

    ResponElimina
  10. Jo sempre tinc set d'una bona cervesa... :D

    ResponElimina
  11. Me alegra que afrontes septiembre con esta sed de cosas nuevas

    Yo lo hago con sed de seguir cada día adelante con una sonrisa

    Abrazos y buena semana

    ResponElimina
  12. Set de mots, hauria de dir jo. I set d'imatges, que em plauen d'allò més.

    ResponElimina
  13. La sed la mitigo, espero no llegar a tener hambre.

    ResponElimina
  14. Coincideixo molt amb la gent que ha passat per aquí: set de fer-ho una miqueta millor. Però hi afegeixo: dins les nostres possibilitats!

    ResponElimina
  15. Set d'aprendre, de rialles, de bon cinema, d'abraçades dels de casa, de gats que juguen...

    ResponElimina
  16. Els teus mots ja ho diuen tot; què més pot afegir-se? Entomem el setembre amb una mirada nova, i les llums de transició entre l'estiu i la tardor ens mostraran un paisatge diferent.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  17. Gràcies per compartir la vostra set! Que tingueu molt bon inici de setembre! Una abraçada ben forta i molta energia per afrontar aquest nou "curs" amb il·lusió!

    XEXU, sí, per mi és ben bé així com dius tu. Al setembre tot torna a començar. Espero que aquest any porti coses ben maques. Gana? Seràs bandarra….quan ho vaig llegir em va fer riure, gràcies!! Sempre tens alguna bona sortida que em fa treure un somriure!

    CARME, doncs endavant! Anem-hi!!

    MARIA, com conec aquesta sensació, jo també era de les que tenia ganes de tornar a classe. Disfruta l'últim any de batxillerat que és molt especial. Ja veuràs després l'any que bé començar la uni i començar la carrera que t'agradi et fa sentir que comences a fer el teu camí de veritat, que comences a decidir. Disfruta moltíssim aquest any! Els disset són genials, de veritat!

    LAIA, clar, tu ja amb bata i llibreta, et toca aprendre moltíssim i fer-te una crack de les bones! ;) Que amb les ganes que tens segur que serà així. Que bona amb Pl. Catalunya! Això és com el trivial, aquesta és de les fàcils, fàcils!!

    FANALET, supuso que és la millor manera de dir-ho: set de viure! Doncs no ens ho pensem dues vegades, a viure!!!!

    ASSUMPTA, doncs a escriure la llibreta, i a ser possible que hi hagin tantes mans com sigui possible, que escriure una història tots junts és el millor que hi pot haver. De fet, amb els blogs ja ens escrivim una mica els uns als altres, no et sembla? ;P

    SIBERIANA, jo també les tinc aquestes ganes de viure, d'estimar. Sabia que tu diries d'estimar, tu sempre estimar. Si, la set mai pot faltar, una altra blogera va penjar un poema preciós d'amor que venia a dir: tu ets la meva set feréstega i ets la meva aigua, qui la calma. (Me entiendes??) Hoy me ha apetecido contestarte todo en catalán! :P

    XICARANDANA, hola!! Benvinguda i gràcies! Doncs ànims a fer-ho una mica millor, aquí uns quants també ho intentarem!

    PAÍS, sense pausa però sense pressa. Disfrutant cada instant. Amb el que has escrit t'he imaginat amb una copa de vi negre i anar catant…bona set per tu també, gràcies guapa!

    ÀMBER, gràcies!!! Oh, una altra enamorada! :) M'has ben pillat, quan van veure que hi havia tants indignats van buscar algú que cantes les meravelles de la ciutat!! hahaha! És que és tan maca Bcn! Ah..que me'n oblidava…benvinguda! Records al teu iphone que escriu com vol, veig que aquí s'ha comportat. Suposo que volia causar bona impressió…;)

    NOEMOZICA, hahha que bona!! Doncs un día us convido a una cervesa a través del blog, ja em pensaré com fer-ho!!! ;P

    JAVIER, pues es el tuyo es un buen propósito, levantarse cada día con una sonrisa! Fantástico!

    JORDI, és clar! Set de paraules, aquestes que no faltin i després ens expliques les troballes que has fet, eh! ;) Que així aprenem nous mots!

    SERGIO, ;) pues espero que no!

    SUSANNA, quin bon apunt que has fet! Mai ens podem exigir més del que podem, que tampoc val la pena treure un pam de llengua. Viure tranquil i feliç és el principal, això no ho hem de perdre mai de vista!

    CANTIRETA, m'agraden molt les teves: aprendre, rialles, abraçades!!!! Aquestes és fantàstic que mai faltin. A mi el cine també m'agrada molt, però de gats no en tinc. A calmar aquesta set!

    GALIONAR, que bonic Galionar! Mirar amb ulls nous ens permetrà veure noves coses, descobrir nous punts de vista….intentarem entornar-lo així com proposes tu, amb mirada nova. Tu segur que després de les vacances que ens has explicat que la tens, aquesta de mirada de pau i claretat.

    ResponElimina
  18. Set de VIURE. De sentir que el temps no passa en va. De reduir distàncies. D'estar a gust en companyia. De fer sentir bé a la gent. D'acumular bons moments amb els que m'estimo. De què em diguin que m'estimen i de dir t'estimo. Set de paraules i de mans que s'escapen. Set de muntanya, d'aire pur, de mar i d'onades. Set de nits estrellades i de dies assolellats. I dels plujosos. Set de sentir-me forta i il·lusionada. Set de tenir ganes de fer moltes coses. Set de no tenir tantes pors. Set de rialles i de copes compartides. Set de lectura i de pelis que es queden al cor.
    I paro! que al final em cobraràs. Però encara en tinc més! :)

    ResponElimina
  19. Hola!
    Pues ahora mismo tengo sed de Fiesta Mayor, y reencontrarme con ese sabor de ambiente de pueblo en la gran ciudad... queda muy poquitos días para el comienzo de las Fiestas de Horta.
    Un abrazo

    ResponElimina
  20. Desprès de llegir l'últim post a Waw, ting un blog
    Jo tinc set que el país veí ens deixi en pau...

    ResponElimina
  21. I like this blog so much I hope you can check out mine.

    http://paquetevistasbien.blogspot.com

    ResponElimina
  22. Jo, com el Jordi Dorca, set de mots i set d'imatges, molt ben trobat!

    També tinc set de temps per fer tot el que voldria, que és molt poc en el fons, no necessito moure'm de casa per ser feliç.

    ResponElimina
  23. FILADORA, doncs em penso que moltes vegades el simple fet de saber què desitges ja t'apropa a viure-ho, a fer que passi. Comparteixo la teva set de viure, de sentir-me viva, d'estar oberta i ser lliure, de caminar fent saltirons de felicitat com si tingues 5 anys. Tal com diuen a llegint, s'aprén llegint, a estimar, estimant, i a viure vivint. A viure, molta força Filadora! :)

    APU, oh! No ho sabia que fossin les festes d'Horta!! Doncs disfruta-les molt i gaudeix d'aquest àmbient tan maco de poble que comentes. Bona Festa Major!

    PERÒQUÈDIUS, no m'estranya, amb l'últim disgust que hem tingut. No ens deixen viure en pau. Això del castellà a l'escola ja és la gota que fa vessar el vas.

    CLARA, thanks!

    HELENA, en Jordi com tu s'estima molt les paraules. Desitjo que tinguis aquest temps que vols per gaudir de la literatura i disfrutar-la mot a mot. Ja passa, per ser feliç es necessita ben poquet.

    ResponElimina
  24. Jo de parules desitjades com en VOLDRIA

    ResponElimina
  25. Jo tinc la set de noves experiències, barrejada amb la por de les noves experiències, com sempre, però això no cal que sigui dolent.

    Tinc set de conèixer, de descobrir, de sadollar-me de tot, de gaudir dels altres (amb molts nous altres) i també de mi mateixa.

    ResponElimina
  26. Moltes gràcies per compartir la vostra set! Espero que el fet que tots haguem dit en veu alta (o escrit) de què tenim set ens porti a engegar el motor de la vida, perquè és faci realitat.

    JOANA, tu ja ho sabia el que volis! :) Tu vols tenir set d'eternitat, de beure d'una font les paraules desitjades i sentir-te assedegada. Amb els poemes que escrius segur que calmes aquest set de les paraules, i sobretot espero que aquesta set et duri molt, així seguiràs calmant-la amb les paraules.

    SANDY, a mi també! El setembre és un mes molt especial, tots tenen el seu encant, però setembre és dels bonics.

    EUTRAPÈLIA, les ganes de viure noves experiències també barregen una mica de por i incertesa al futur, i ja tens raó no té perquè ser dolent, la por també ens indica el que volem i ens fa estar més motivats i alertes. Destijo que sigui així tal com dius, i gaudeixis dels altres i de tu mateixa. Tenir clar el que vols ja és un gran pas, les ganes són les que ens apropen cap al que volem.

    ResponElimina
  27. Jo tinc set de nova gent, molta set de felicitat.
    Set, de fer un canvi d'aires, sense ningú, deixant la meua gent, set de que els meus peus s'enorgullesquen de tornar a xafar Barcelona.

    PD: És la primera vegada que veig aquest blog, amb majúscules, ENHORABONA!

    ResponElimina
  28. EL MUNDO ESTÁ SORDO, primer de tot moltes gràcies!! Et desitjo de tot cor que puguis fer realitat tota aquesta set que tens i viure noves experiències i conéixer gent nova que et donin aires nous i energia! Molta sort!

    ResponElimina