dimecres, 8 de juny del 2011

Un mar de flors per uns dies grisos

Ens plantem a la segona setmana del mes de juny i fa uns dies grisos. A penes es veu el sol, ahir va ploure a bots i a barrals i avui ens hem llevat amb el terra moll. Però això no fa més que regar les plantes i els arbres perquè quan al sol li vingui de gust tornar a visitar-nos poguem veure el verd i les flors de Barcelona amb més esplendor que mai. Però no ens enganyem, ja comença a haver-hi ganes de sandalies, terrasseta i un bona clara.

Mentrestant quin millor remei que un mar de flors del color de l'amor (o potser és el vermell?) per inundar l'esperit de llum, vida i primavera, per avisar-nos de l'estiu de colors que ens espera. 

 Foto: Parc de l'Illa Diagonal. Feta fa uns dies, un migdia de dissabte després d'un matí d'encàrregs...

2 comentaris:

  1. Guapa! M'encanta aquesta nova aventura, ja sóc fan número 1! A mi Barcelona també m'enamora i els dies de pluja...m'encanten, però encara son millor aquells dies en que fa xàfeg i després surt el sol i la gent corre altre vegada a fer vida al carrer, que és on passen les histories de debò!

    Andrea

    ResponElimina
  2. Aquests dies que dius fan molta gràcia, és com si la ciutat es posés en pausa i després tornés a engegar! Per carrers amb molta vida! Gràcies Andrea, un petó ben gran!

    ResponElimina