dijous, 6 d’octubre del 2011

Ella

     
a vegades a Barcelona hi ha persones que celebren aniversaris. I com uns infants, aquell dia recorden els anys que fa que corren per aquí, celebren amb els seus un nou any de vida i per tant, un any més d'experiències i de moments viscuts. A vegades aquestes persones que celebren aniversaris són noies, plenes de somnis i d'esperances i de ganes de fer. I a vegades fins i tot el mateix dia que compleixen anys fan per primera vegada algo que sempre havien somiat fer, gairebé sense saber-ho, una d'aquelles coses que portem ben endins. I per carambola, fan realitat aquell petit somni just el dia que fan 24 anys. Regals que ens fa la vida, suposo. 
I aquestes noies són ben conscients de tot el que encara queda per constuir, per teixir, per aixecar, per somniar, per imaginar...i malgrat ja no ser unes nenes, no han perdut ni una gota de la passió i mica en mica van trobant el seu lloc i van descobrint què els apassiona i desxifrant allò que noten que busquen però que encara no saben ni què és.

I algunes d'aquestes noies la miren a Ella, i la veuen com un exemple a seguir, per la paciència, per la fermesa a seguir endavant (encara que sigui a pas de formiga), per la seguretat interior, per la seva bellesa, perquè no perd l'essència, perquè sap de la importància dels detalls, perquè fa l'olor de les coses que es couen a poc a poc fent xup-xup i perquè esperen que a elles els anys se'ls hi posin tan bé com a Ella, la Sagrada Família.

37 comentaris:

  1. Doncs un molt bon aniversari per els noies i per Ella, que no li fa res complir anys i panys... :)

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Barce! Alguna cosa especial t'ha passat avui, a banda de fer anys, i això està molt bé. Té relació amb la Sagrada Família, però, o només l'agafes com a exemple de constància i fortalesa? És un bon model en el que fixar-se. I per dins és absolutament preciosa, a més.

    ResponElimina
  3. mooooltes felicitats!!!!

    saps, fa un temps vivia al costat de la Sagrada Família. Va ser una època innolvidable. Moltes coses, i una d'elles, recordo sortir al matí per anar a treballar i trobar-me-la allà, formosa, espectacular, bella.

    ResponElimina
  4. No sé por qué, pero los 24 años son muy especiales. Qué bueno darse cuenta de todo lo que queda por venir, que lo disfrutes! Muchos besos!

    ResponElimina
  5. Per molts anys!! Seguirem els teus somnis, Barcelona i esperarem veure com els vas fent realitat.

    ResponElimina
  6. El dia que vaig cumplir 24 anys vaig fer... ai!, ja no me'n recorde.
    Moltes felicitats xiqueta!

    ResponElimina
  7. Eiei! Més val tard que mai: Per molts anys!! I no ens diràs què és això especial que volies fer i vas aconseguir pel teu aniversari?? Oooh... ens deixes amb la intriga!

    Així que 24! Primer he pensat "ah, és més gran que jo, doncs!". I després he recordat que jo aviat en faré 22... així que res, pràcticament de la mateixa edat. De vegades encara em penso que en tinc 19, pel que sembla.

    Per cert, molt monos els peixets rondant per l'eixample...

    ResponElimina
  8. Oooooh!! arribo un dia tard... bé, em perdones, segur!! ;-))

    MOLTÍSSIMES FELICITATS, DE TOT ♥ !!!

    24!!... Mira, quan jo em vaig casar tu en tenies 2, gairebé 3 ;-))

    Avui és l'aniversari de la meva germana... ella en fa uns quants més que tú (tot i que també té un "4" hehehe)

    Justament és el teu aniversari i tu ens regales a nosaltres aquesta preciosa imatge de la Sagrada Família!

    PER MOLTS ANYS!! :-))

    ResponElimina
  9. Per molts anys!!! 24 anyets? Mare meva, si estàs feta un bollycao? ;p Ara no em diguis perquè però et posava alguns anys més...

    En tot cas, Ella en té uns quants més, això segur i segueix creixent i cada cop està més esplendorosa. Així doncs que està molt bé que la prenguis per model de creixement!

    El dia que em digni a visitar-la, aquell dia podré dir que sóc de Barcelona...

    ResponElimina
  10. Jo en conec una, de noia, que amb quaranta anys sembla una nena, per dins i per fora, em recorda El retrat de Dorian Gray...

    ResponElimina
  11. Per molts anys, jovent. Amb pilars bem ferms i airosos, i farcits de somnis.

    ResponElimina
  12. És que és una xiqueta molt reflexiva i amb el cap molt ben moblat, PORQUET, per això et semblava més gran ;-)

    Jo semblo més jove!! hahaha :-D :-D

    ResponElimina
  13. Per molts anys guapa!

    Tinc pensat visitar-la ( encara no l´he vista per dins) . Pensaré molt en tu quan vegi els seus pilars i torres tan ferms i ben posats ;-)

    ResponElimina
  14. Moltíssimes felicitats!! Que ens facis molts més plens de pau i felicitat. :)

    ResponElimina
  15. ÔÔ...
    sento arribar tard...:(
    per molts i molts anys!
    mai millor dit, et doblo. L'edat, clar. :)

    Els vint-i-quatre són requetebonics. Tens la vida per endavant!

    Un petó, preciosa!

    ResponElimina
  16. Pels enamorats de Barcelona, trobar un espai com el teu és una sort. Et felicito. Aniré passant. No ho dubtis.

    ResponElimina
  17. per molts anys!
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=4xg0yJUo1x4

    ResponElimina
  18. Ei... tens un regalet aquí... A veure si t'agrada!! ;-)))

    ResponElimina
  19. Siempre me robas una sonrisa cuando te leo. ¡Gracias!
    Te dejo miles de besos y todo mi cariño. Yo ya logré salir del resfriado, pero la uni cada vez se pone más pesadita.
    ¿Tú cómo estás?

    ¡Muá, muá!

    ResponElimina
  20. Moltíssimes gràcies a tots i totes!! Espero que la meva visió de Barcelona un any més gran em faci apreciar coses de la ciutat que abans no veia..i les pugui compartir aquí al blog! Una abraçada ben forta i us desitjo una bona setmana! Moltes gràcies. ;)

    ResponElimina
  21. Moltes felicitats i segueix com fins ara, plena de esperana e il.lsió per una Barcelona tan maca como tú.
    M'agrada la foto
    Una abraçada

    ResponElimina
  22. Vols dir que algun dia la veure'm acabada? A més a més, amb això de la requalificació d'una o dues illes de cases... uff!! Se va a vé un follón que no sabe donde sa metio!

    ResponElimina
  23. Moltes feliçitats i per molts, molts però que molts anys plens de salut, felicitat i bon humor.

    ResponElimina
  24. MOLTÍSSIMES FELICITATS!! JA SOM A DIA 12!! JA ÉS EL TEU SANT!! :-DDD

    ResponElimina
  25. Moltes felicitats en el dia del teu sant!! Que siguis feliç fent allò que més t'agradi.

    ResponElimina
  26. guapa!!! feliç sant!!!!!!!!!! :)

    ResponElimina
  27. FELICITATS PEL C@TS!! hehehe com un regal del dia del Sant!! :-DD

    ResponElimina
  28. Diu un proverbi xinès que "les flors més belles, són aquelles que triguen més a obrir-se" Així que no tinguis pressa, ves fent!
    Moltes felicitats!

    ResponElimina
  29. Un dia complet, oi?
    Felicitats pel premi i pel sant, Pilar!
    Un petó!

    ResponElimina
  30. M'afegeixo a les felicitacions, tant pel premi com pel sant. Estic content que hagis estat un dels blogs revelació, penso que t'ho mereixes molt, tot i que la competència era molt dura. Tu sí que tens coses a celebrar el 12 d'octubre!

    ResponElimina
  31. Moltes felicitats Barce!!! Pel sant i pel premi!!! Que bonic ha estat pujar de la maneta amb tu a l'escenari a recollir els premis!

    Un petonàs!

    ResponElimina
  32. Per molts anys i moltes felicitats! No coneixia el teu blog, noia! Vas pujar de la maneta del POrqui dalt de l'escenari? I quina mà et va donar, vull dir, quina de les quatre? :)
    La meva enhorabona.

    ResponElimina
  33. Mare de Déu, arribo al teu blog per un altre i m'ha captivat!
    Compartim moltes coses: a mi també m'encanta Barcelona, també sóc Balança i també tinc el sant i el cumple força seguits!!
    Ens diferenciem en l'edat i en el premi :)
    moltes felicitats!!!!

    ResponElimina
  34. Moltes felicitats pel blogaire guardó i pel dia del teu sant. No et felicito per la diada nacional perquè aquesta, suposo, no crec que tu l'arribessis a celebrar. Tanmateix, no sé si, per aquelles casualitats de la vida, vas poder fotografiar alguns dels nombrosos actes que ahir van tenir lloc a la comtal ciutat. Sigui com sigui, és un honor poder passar per aquí i per altres blogs tan plaents i amorosos com ho és el teu. Per molts anys, Pilar.

    ResponElimina
  35. Moltíssimes felicitats, sembla que per partida doble. Uf, 24 anys, meravella!

    ResponElimina
  36. JUAN, molts gràcies, m'alegro que la foto t'agradi! Aviam si ens els pròxims dies notes millora a les fotos que tinc càmara nova, però encara em falta aprendre'n molt.

    JORDI, mira, jo de petita pensava que no, que no la veuríem acabada, pero ara diuen que sembla ser que sí que ho farem, si no es en pekin en pokón!! (APM alwaysss) ;)

    PERÒQUÈDIUS, moltes gràcies i igualment sobre tot això del bon humor, que amb els temps que corren és vital!!

    ASSUMPTA, gràcies per la felicitació del sant i de c@ts, a mi em va passar com a tu que no m'ho esperava i va ser una sorpresa enorme, em va fer mooolta alegria! Si tu que ja ets veterana en això dels premis ja et va fer il·lusió, imagina't jo que fa 4 mesos ni sabia que existia el meravellós món de la catosfera! Petonets!

    JOSEP LLUÍS, moltíssimes gràcies! La veritat és tu i l'Assumpta vau ser els primers! A casa meva sempre fins al matí ningú em felicita així que…I igualment, molta salut, pau i amor!

    NOEMOZICA, mooooltes gràcies! Em va fer molta il·lusió que t'enrecordessis del meu sant! ;P Procuraré enrecordar-me'n del teu i felicitar-te és Noelia, oi?

    JUDIT, és un proverbi molt maco i hi estic molt d'acord, les coses ha de cuinar-se a poc a poc i no tenir pressa…et faré cas! Ah, i benvinguda al blog! ; )

    FANALET, un día rodó! ;) Va ser el primer cop que descobria la gala dels C@ts i la vaig trobar molt divertida i entretinguda, això d'anar actualitzant i veient posts es feia molt simpàtic. Igualment felicitats pel premi (al quadrat)!!

    XEXU, mooltíissimes gràcies! No saps l'alegria que em fa que tu que fa tant que corres pel fanstàstic món de la castosfera t'agradi el blog i hi deixis comentaris! La veritat és que com li he dit a l'Assumpta no m'ho esperava i em va fer moltíssima il·lusió, a part que durant la gala m'ho vaig passar molt i molt bé!!! Felicitats a tu també pel teu merescudíssim premi i mil gràcies per tot!!!! Una abraçada virtual!!

    PORQUET, idemmm!!! Bé, en el teu cas felicitats pel sant no que encara no ho és…quan és sant porquet?? Perquè el dia de la mantança del porc, com que no és el dia, no? Mercii, i quin honor pujar a l'escenari amb tu, la veritat és que no s'havia com posar-me al costat d'un crack com tu! Un potxó (n'aprenc ràpid, eh!)!

    QUADERNS DE MOTS, gràcies!!! I Benvingut o uda (és benvinguda oi??? ) al blog! ;)

    MORTADEL·LA, mooooltes gràcies!!! hahahah…ara que ho dius, és veritat, aquesta qüestió tècnica no se m'havia acudit, posem-li que anavem de costat i punto que tampoc és qüestió que m'embrutés el vestit amb fang!!heheh ;) Ah i bevinguda!

    MELOENVUELVEPARAREGALO, oooooh…..si que tenim coses iguals!!! Moltes gràcies!! Osti, i tu això de tenir el sant i el cumple junts com ho portes? Molta gent diu que és un rollo perquè cauen menys regals…però a mi sempre m'ha fet igual d'il·lusió que si fossin més repartits!! Benvinguda i ja visitaré al teu blog! ;P

    JORDI DORCA, quines paraules tan maques que escrius sempre. I no vas gens errat….no el vaig celebrar pas el dIa de l'hispanitat!!!! Tu tampoc, oi? I moltíssimes gràcies per la felicitació, és tot un honor poder voltar i aprendre tant amb blogs com el teu, que estimes la llengua i les paraules, i ens n'ensenyes als que tenim molt per aprendre.

    NOVESFLORS, moltíssimes gràcies!! Si, aniversari, sant i cats! Aquesta setmana quantes celebracions! Un petó molt fort!

    ResponElimina