dijous, 9 de juny del 2011

Dos bessons, dos colors


Dos germans bessons rossos juguen a futbol en un parc del districte de Les Corts. Una dona jove que no sembla la seva mare fa de portera. Asseguda en un banc hi ha una dona gran força grassa amb un munt de bosses que els mira atentament, sento que els fa comentaris futbolístics amb un clar accent argentí: "Antes de chutar, levanta la cabeza y mira...". Sembla que li agrada el futbol i que hi entén i tot. Els dos nens no semblen escoltar-la i segueixen jugant, caiguent pel terra i fent gols.

Els bessons són clavats, però n'hi ha un que va vestit amb l'equipació del FC Barcelona i l'altre amb l'equipació del Reial Madrid. Em pregunto com pot ser que dos germans bessons (i sent encara força petits), un sigui merengue i l'altre culé. Quan continuo el meu camí m'imagino baralles a casa seva defensant els seus equips, penso que molt probablement un deu ser ídol del Leo Messi i l'altre del Cristiano Ronaldo. Llavors em ve al cap que el del Barça deu haver estat una mica més feliç gràcies al futbol, o si més no, ha pogut celebrar més copes...Serà la rivalitat entre germans que busquen la pròpia identitat a tota costa el que els haurà portat a sentir diferents colors? O senzillament a un li van cridar més l'atenció les arracades del Ronaldo i a l'altre la normalitat del Messi?

I vosaltres, coneixeu algun cas d'aquest estil?

Foto: Avui a la tarda passant pels Jardins Joan Altisent.

1 comentari:

  1. Ostres! saps què he pensat jo? Que potser el pare i la mare són d'equips diferents: un culé i l'altre merengue i s'han agafat un crio cada un per estar en empat. De fet, gairebé sempre estaran de celebració, no? Si guanya el Barça, 2 ho faran celebrar als 4! i si guanya el Madrid, els altres 2 també ho faran celebrar als 4. No sé, ... :)

    ResponElimina